Landgoed Schoutenhof

voor

Groepen & Partijen

Image

Groepen & partijen

Heeft u een familie- of vriendenfeest, bruiloft, uitje, communiefeest, jubileum of een andere gelegenheid, dan is het mogelijk het hele landgoed eventueel (in combinatie met enkele overnachtingen) af te huren voor uw gezelschap alleen.

Landgoed Schoutenhof beschikt over ruime kamers waar in totaal tot ongeveer 25 personen kunnen verblijven. U krijgt de beschikking over de complete accommodatie: heerlijk ontspannen in de ruime lounge, dineren in ons karakteristieke restaurant en 's avonds Bourgondisch natafelen met het gezelschap onder het genot van een typisch Limburgs bier. Wanneer het weer het toelaat, is het heerlijk vertoeven op ons panoramaterras en kunt u genieten van ons eigen één hectare grote park.
Ook buiten het landgoed zijn er volop mogelijkheden tot ontspanning en recreatie. De diverse toeristische attracties, mooie steden (Landgoed Schoutenhof ligt op een steenworp afstand van Maastricht en Aken) en het prachtige natuurschoon, bieden voor ieder wat wils.

Natuurlijk is het altijd mogelijk vooraf de accommodatie te bezichtigen. Voor al uw vragen en wensen, kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen op aanvraag verkrijgbaar.

Image
Image

contact

0031 (0)43 455 20 02

of

Info@schoutenhof.nl
Image